H&M Bu Sezon Yıkılıyooooo

Madem başladım H&M faslını anlatıp bitireyim bari. Efenim herkes senelerdi H&M der başka da bi şey demez. Bense bugüne kadar H&M'de alacak pek birşey bulamıyordum açık söyliyeyim. Tamam yuhlamayın beni. İlk defa bu yaz Londra Knightsbridge'deki (Harvey Nichols'un karşı çaprazındaki sokakta) biraz birşeyler alabilmiştim. Onda da basiretim tutulmuş en güzel elbiseleri kardeşime almıştım :( Herneyse bu sefer H&M'deki herşeyi almak istedim resmen, herşeyi!!! Abartmıyorum. H&M bu sezon yıkılıyor. Birkaç seçkiyi aşağıda bulabilirsiniz.
Not: Jimmy Choo ayakkabı vardı 36 numara ama çok kötüydü biri, diğeri de çok trend bir model nerde giyerim bilemediğimden almadım.
Aşağıdaki tacı kardeşime aldım. Kocaman siyah fiyonklu. Türkiye'deki bu tarz taçlara göre oldukça ucuzdu.
Kendime aşağıda görmüş olduğunuz tacı aldım. Hatta H&M'in içinde kafama takıp dolaştım. İnsanlar bana garip garip baktı. Ben de içimden şimdi ben mi garip oldu siyah ayakkbıyla kahverengi çanta takan, pedikürsüz ayaklarla açık ayakkabılar giyen, soğuğun böğründe açık ayakkabılarla gezen insnalar kabilesi, siz kendinize bakın dedim.
Aşağıda görmüş oldğunuz elbisenin çok benzeri (taşlısı) Forever New'de var 100 küsur liraya. Bense bunu 17-18 pound gibi bi şeye aldım :) Yeşil ve siyahı da var.
Bu elbiseye bayıldım. Muhteşeme. Açık yeşilini almıştım ilkin Regent Street'tekinden. Sonra Oxford Circus'ta koyu yeşilini gördüm daha çok beğendim. Değiştirsem mi derken Oxford Street'in Primark tarafındkainde siyahını buldum onu aldım. Diğer yeşili de geri verdim.
Bu cekete da bayıldım. Tam benlik. Kadife ve kısa kollu.
Bu yeleği Zeynuşka'da görmüştüm Moscow H&M'den almış. Regent Street'te bednei yoktu resmen şiştim, Oxford Circus'ta bu model yoktu diğerinde buldum rahatladım :) Alt tarafı yelek demeyin ben beğendim sonuçta.
Son olarak aman H&M'e girdim demeyin, yazıdan da anlayacağınız üzere her birinde farklı modeller var. Regent'takinde klasikler daha fazla. Oxford Circus'ta spor ve salaş parçalar daha fazla. Oxford Street'teki (Primark tarafında olan) en iyisiydi aralarında. Dediğim gibi bu sefer gidemesem de Knightsbridge'deki de oldukça başarılıydı.

Yorumlar

KRİSTAL KÜRE dedi ki…
ben de bayramda viyanada altını üstüne getirdim ama H&M'e doyamadım bu sezon :)

Popüler Yayınlar