durduk Yerde şimdi

sonunda dün I phone aldım. Fakat gelin görün ki I tunes ile aktive olacakmış. Ofisten yasak olduğundan kendime personal bir bilgisayar almam icap etti. Şimdi bir netbook alacağım. Ondan sonra da eve internet bağlatmam lazım ve tabi telefon da (yasal olarak zorunlu değil bu ama kekomançi telekom hala sistem geliştiremediğinden mecburuz hala) ya da vınn. ya bi telefon aldım masrafa bak şimdi. benim bir dikili ağacım olmayacak şu hayatta bak yeminlen her gün yeni masraf çıkıyor bana. Çıldıriciiim.
IT'den anlayan arkadaşlarım bana önerin bakayım nerden hangi netbooku alayım. Bi ara araştırmıştım ben Asus eee cazip gelmişti ama bilemedim şimdi yoğun ve yorgunum bi el verin bana yaw ne yapayım şimdi ben?

Yorumlar

Adsız dedi ki…
dun bana vatan bilgisayardan biri geldi iş için, bi de brosuru vardı elinde, LG (Modeli: LG X110-L7NBT ) 299 USD ucuz gibi geldi bana. ilgilenirsin belki.

Çiğdem
fasulye dedi ki…
zeynep ben it den anladigimdan degil ama apple macbook al cok guzel. ama pahali tabi. amerikadan birine ismarlarsan daha uygun olabilir ama. bir de apple in tablet notebook u cikacakmis aralikta. mini notebooklara rakip.

Popüler Yayınlar