Annem ve arkadaşları :)

Ya annemin bi arkadaşı varmış. Bunlara misafir gelmiş böyle oturyolar evde ama kadıncaaz örgü örmekten kırılıyor. Bir kaptırmış ki kendini. O hırsla içinden öisafir kadına da söylenip duruyor. Geldik bir çay bile ikram etmediler diye. Sonra misafirler kalkıp giderken kendilerinin ev sahibi olduğuna ayıyor. Kıyamam :)
Bi kere biz adaya gitmiştik ailecek, Elif'le ben waffle almaya gittik döndük ama bunlar görmedi daha bizi babam soruyo anneme kızlar nereye gittiler diye annem de diyo ki toefl almaya gittiler. Kıyamam :)
Bi kere bi arkadaşımın arkadaşının annesiyle babası birilerine oturmaya gitmişler, ev sahipleri evde uyuykalmışlar. Bunlar da kıyamam kapıyı çekip dönmüşler. Sonra ev sahipleri bunlara kızmış niye bizi uyandırmadınız diye.
Biz annemle ne zaman alışverişe gitsek tezgahtar kıza hep gereksiz açıklamalar yapar annem. İşte kızım da avukat, yalnız yaşıyo İstanbul'da, yemek de yapamıyolar ama bi denesinler diye biz tencere almaya geldik falan gibi...
Geçen gün hastanede de doktora anlatıyo kızlarım İstanbul'dan geldi, beni görmeye, izin aldılar işten falan diye. Kıyamam :)
PS: Ben çok sıkılmışım çalışmaktan belli di mi :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar