Merhamet

Ekranellada Perihan magden yazana kadar kekomanci bir dizi saniyordum ben onu. Su dizinin adini merhamet yapmayalarmis iyiymis. Adindan kaybediyor. Neyse bir bakayim derken muptelasi oldum. Hakikaten cok basarili dizi. 
Ikinci sezonda biraz sikmaya basladi derken toparladilar allahtan fakaaat 36 nci bolum bomba olmus. 
Sermet'in karidesleri yiyememe sahnesine koptum resmen. Halay ceken noel babalr Turk dizi tarihine kult olarak gececek bir sahnedir bence. 
Burcin Terzioglu ve Mustafa Ustundag'in oyunculuklari resmen on numara. O nasil bir ayrilik sahnesidir oyle. Icim acidi resmen. Izlerken Vera'yi emziriyordum resmen korktum cocugum uzuntu hissedecek simdi benden diye. Ama barissinlar kiyamam ben onlara ya. 
Sermet ve Ali diyaloglari ve Sermet Deniz diyaloglari harikaydi. 
Tatyana'ya be olacak peki Ali ve Sadiye yakinlasirsa. Simdi Firat Isvicre'ye gidince Narin beni bu halde biraktin diye trip atar kesin. Ay Firat ve Narin cok baydi. 
Cok spoiler verdim ama izlemediyseniz izleyin cok guzel dizi. 
Yabanci dizi izleyebileniniz var mi? Varsa nasil?

Yorumlar

Adsız dedi ki…
ben bi bolumunu izledim, hande altayli nin kahperengi kitabini dizi yapmislar ama adini degisitirip birkac karakter eklemisler gibi geldi. kitap da cok guzeldi.

Operim, Asli (amsterdam)
ahu dedi ki…
keşke spoiler verdiğini ilk cümlede yazsaydın:) 4. sezondan sonra devamı olmasada yabancı dizi olarak In treatment öneririm.
Turuncu Gezegen dedi ki…
Zeynep çok şekersin.. Tam bir sosyal kelebeksin, ben burada bu kadar haberdar değilim, diziden,olandan, bitenden :) Valla iyi ki varsın! Sayende öğreniyorum.. Daha çok yaz yaw.. Canımsın, muhteşemsin! Hem Vera'yı hem de seni öpüyorum çok :) Gel de koklayalım şu kızanı artık..

Popüler Yayınlar