THY Dis Hatlar Loungelari

Sabah sabah nerden aklima geldi bilmem ama daha bebis gelmeden bir suru sacma sapan sey dusundugumden bu sefer de bebeyle ucak yolculugunu dusunmeye basladim. 
Turkiye'deyken uc bankanin kredi kartini kullaniyordum. Shop&Miles kredi kartimi ta gecen sene iptal ettirmistim. Sebebini hatirlamiyorum ama Garanti bireysel bankacilikta cok iyiyken son zamanlarda totosu kalmis gibi davraniyordu gicik olup kapattirmistim. Zaten artik dis hatlarda loungei da yok. Varken de kullanmiyordum zaten cunku kotuydu. Ic hatlardaki loungei daha guzel yani niye oylelerdi bilmem. Belki yeniliyorlardi bilemiyorum. Ama zaten Gezi'den sonra bir daha garanti musterisi olmayi dusunmuyorum.
HSBC hesabimi aktif olarak kullanmayi dusunurken ve de Hsbc lounge'i en sevdiim lounge oldugundan her zaman orayi kullandigimdan Almanya'ya tasininca sadece Hsbc ile devam etmeyi dusunuyordum. Gelin gorunki Istanbul gelisimde kredi kartimi Almanya'da unutmusum. Kapidaki kiz girmeme izin vermedi. Ustelik telefonda musteri oldugumu ve kartimin oldugunu teyit etmesine ragmen. Ve bunu yaparken o kadar kabaydi ki hayatimda ilk defa bir insani asagilayasim geldi sen kendini ne zannediyosun diye. Yapmadim ama cok gicik oldum. Uzun yillar finans piyasasinda calismis biri olarak o zavalli sube calisanlarinin genel mudurluk tatafindan gonderilen satis hedeflerini tutturmak icin ne eziyetler cektigini cok iyi biliyorum ki bilmek icin piyasada olmaya bile gerek yok. Ne insanlarin agiz kokularini cekiyorlar zavallilar. Sonra gerizekalinin biri lounge kapisinda oturup ukalalik yapip bir musyeriyi kaybetmeue sebep oluyor. Hsbc satis ve pazarlama deparaninin bunun uzerine egilmesi lazim. Neyse ben o gun hsbc'yi arayip kartimi iptal ettirdim. Sirf kiza olan sinirimden. Telefonda bu seferlik girin iptal ettirmeyin dediler ama o kadar sinir oldum ki iptal ettirdim yine de. Halbuki salaklik ettim. 
Cunku diger wings kartimla dis hatlardaki wings lounge'ina giremiyorum. Kaldim mi oyle dimdizlak. 
Miles&smiles kartimin upgrade olabilmesi imkansiz artik onu anladim. Yani ya her hafta ucmam lazim ya da surekli business. Aksi taktirde mumkun degil. 
Simdi a dostlar soyleyin bana hangi bankanin lounge'i guzel ve az antipatik ben ondan kart cikarttirayim da bebemle ziyan olmayayim oralarda.

Yorumlar

Dudu dedi ki…
Lounge'siz olmuyor mu peki? :)
HSBC Lounge benimde en sevdigim :)

Verdigin tepki cok hakli bir tepki olmasina ragmen HSBC nin yurt disi taksit olanaklarida sahane :) iptal ettirmekle iyi yaptirmissin diyemeyecegim :/ Keske sikayet etseydin. Bu konuda cok anlayislilar.

Zeynep dedi ki…
Olur tabi Duygu'cugum niye olmasin :) ama bremen ucuslari her zaman 11:25, ben de sabah kopru trafigine girmemek icin hep erken gidip havaalaninda vakit geciriyorum. Haliyle zor oluyor. Bir de simdi bebek eklenecek onunla iyice zor olur. Lounge'a yayilip herseyi orda halledip beklemek en guzeli oluyor. Ustelik de bedava :)
KKT,
Ben niye o gerizekaliya kendimce gurur yaptim bilmiyirum vallahi ya. Herhalde en iyisi yine onu geri actirmak en rahati oyle olacak gibi gorunuyor.
Dudu dedi ki…
Hic kredi kartim olmadi, Lounge'a da gitmedim hakikaten o yuzden sordum. Genelde ben hep zor yetisiyorum ucaga :)
Unknown dedi ki…
Wings "primeclass" Lounge harika.
Zeynep dedi ki…
Bence hic de olmasin o zaman hakikaten en guzeli. O boka bir kere bulastin mi sonu yok vallahi. Erken gitmiyosan hic lazim degil sana hakikaten ama etken gidince de iyi oluyor.

Popüler Yayınlar