Kozmetiksel Mevzular

Weleda'nin bu selilit yagi Asli tarafindan cok methedildince aldim. Son aylaeda yattigimdan selulitim artti ama bunu hicbir zaman duzenli kullanmadim. Simdi de tekrar hareketlenince zaten azaldi. Zaten ben hic cok selulitli olmadim. Yapi iste. O yuzden ise yariyor mu emin degilim. Psikolojik destek diyelim :) kokusu da guzel. 
Bunu belki daha once yazmisimdir ama tam yaz ruju. Daha ziyade parkatici gibi cok yogun renk vermiyor. Volupte sheer candy. Ysl. 
Bu rimeli yeni aldim. Diorahow new look. Guzel bence ama wow da gelmedi. Aslinda azcik vakit ayirsam surmeye wow olur ama zaten tembelim, zaten te canliyim uzun uzun ugrasamam bir de artik uzun uzun ayakta duramiyorum. Idare ediyor beni diyelim. 
Nars'un Kabuki fircasi. Cok guzel. Ozellikle elmacik kemiklerini belirginlestirmek icin kemik altlarina bronz pudra surmek icin ideal. Bu trigi de duyun makyajimda ogrendim. Melis Ilkkilic bana mukkemmel bir makyaj yapti. Suratim da oldugundan daha ince gorundu bu trikle. 
Bu asagida gordugunuz lush tirnak kremi de ayni Burt's Bees'in lemon butter cuticle cremi gibi. Biliyorsunuz evel ezeldir favorim. Bunun cok yagli bir yapisi var ama guzel ve use yariyor. Ozellikle gurbette manikur suresini uzatmak isteyenlere :)

Yorumlar

Almanya'da Nars satiliyor mu? Satiliyorsa da nerde??

Laura Mercier yeni geldi bildigim kadariyla ama nars hic gormedim yaw!
Zeynep dedi ki…
Ben onu Turkiye'den almistim gecen yaz da yeni aklima geldi yazmak :)

Popüler Yayınlar