Pazar kahvaltimiz

Lise arkadasim Elif bizde. Sarisin olani. Ulm'deki degil. Cok hos :) bugun Primark'a gittik. Pek yorulduk. Kac gundur sogukta fittiri fittiri geziyoruz. Gunler sonra nihayet internetimiz var.

Yorumlar

Ben primark'i hic sevemedim yaw!
Hele o canta olan reyonuna girince dandik, naylon, kanserojen canta ve ayakkabi kokusundan icim kalkiyor. Tarzini bilmiyorum ama basic cut kiyafetleri seven biri olarak P&C'yi bakmani oneririm.
Zeynep dedi ki…
Primark dandik otesi haklisin da ben ordan hep ayni seyi aliyorum. Pazen pijama. Oyle guzel ve kaliteli ki anlatamam. Artik almiyorum gerci kocamin yaninda giymeyi sevmiyorum ama arkadaslarima hediye aliyorum. P&c'yi niye bilmiyorum acaba ben :) alman markasi mi? Ya ben artik cok kiyafet almaz oldum. Az ama oz aliyorum. Ayiptir soylemesi 5 tane kasmir kazagim var hep onlari giyiyorum. Bahara giyerim mango kazaklarimi artik diye dusunuyorum :)
Icimden bir ses P&C'yi (peek and cloppenburg) sevecegini soyluyor. P&C'nin icinde pek cok degisik unlu ve unsuz marka var.

Gecen aralikta, tek model duz renklerde 100% yun kazaklar almistim ordan.Ise giderken cok rahat ettim. Bu sene de 4 farkli renkte kadife pantolon aldim. Cok memnunum.

Bu kadar reklamini yaptim, bir hediye ceki filan yollasalar bari :)
Zeynep dedi ki…
Ya ben onu biliyomusum burda meydanda var kocaman bir tane. Ama sen soyleyene kadar ismine dikkat etmemisim. Evet cok dogrusun vallahi cok begendigim bir magaza. Indirim baslamis galiba :)
Zeynep dedi ki…
Senin bloguna noldu KKT?

Popüler Yayınlar