Damn it

Dunden beri regl agrisi cekiyorum. Bir haftadir zaten asabiyim. Belimin, cacaklarimin agrisini saymiyorum bile. Ayrica sisim vecok yiyorum. Bugun 10 temmuz. 11 Agustosta evleniyorum. Allah kahretsin regli erken olmanin bir yolu yok mu? Bilen varsa Allah rizasi icin soylesin bana. Ya da buayhamile kalsam??? O da olurdimi :)

Yorumlar

Ceren dedi ki…
Erken olmak için doğum kontrol hapı içebilirsin, 21 gün içip sonra bırakıp 2 gün içinde regl olursun, ucundan kurtarırsın ama onun yerine geciktirici içsen daha iyi tabii ki. Yani aslında ikisi de iyi değil tabii ama düğün gününde regl olmaktan iyidir sanırım, en iyisi sen doktoruna sor acil olarak :)
Hulya dedi ki…
erkene değil ama ileriye atabilirsin. hapın adı primolut-n ben her sene yaz tatillerinde kullanıyorum mecburen:( bir zararını da görmedim...
muck
Hülya
Adsız dedi ki…
Jinekologundan geciktirici iste.
Zeynep dedi ki…
Sorun su ki ben geciktirici istemiyorum. Cunku o sisligi istemiyorum dugunde resmen sisko oluyorum ayol. O yuzden erken olmasi lazim. Hergun papatya cayi icmeye basladim. Bakalim ise yarayacak mi? Bir de isirgan otu cayi odem soktururmus. Reglime yakin onu da almaya baslayacagim.

Popüler Yayınlar