Evlilik hazirliklari

Hayir oyle guzel hazirliklardan bahsetmiyorum. Devlet kapisinda belge toplamaktan bahsediyorum. Ama gordum ki Almanya da Turkiye'den asagi kalir degilmis yani. Neyse iste su anda Sariyer Nufus Mudurlugunden bildiriyorum. Evlenme ehliyetimin imzasini bekliyorum. Sonra ofise donucem derken geldi ama soyliyeyim buralarda isler degismis, rahat, insanlar ilgili ve guleryuzlu. Vergi daireleri gibi degil yani. Neyse ben kactim.

Yorumlar

Dudu dedi ki…
Aaaaa evlenip Almanya´ya mi gidiyorsun yoksa Alaman´la mi evleniyorsun :) Biz Hollanda´dan belge toplarken, Hollanda ofisleri sasirmisti cogu belgenin ne oldugunu filan bilmiyorlardi :) Hadi bakiiim bekar oldugunu ispatla yavrujjjuuuum fakan filan :) Kolay gelsin!
Zeynep dedi ki…
Yok Alman'la burda evleniyorum :) Bürokratik işlemler için bir post yapacağım ayrıca. Aynen benim bekar olduğumu ispatlamam kolay oldu da onunki o kadar kolay değil vallahi. Ben bugün Sarıyer Nüfus Müdürlüğü'nden aldım uluslararası doğum belgemi, o doğru yerin nüfus müdürlüğüne yazı yazdı, sadece oradan alınıyormuş. Vallahi Türkiye'yi daha bir sevdim bugün. Umarım yetişir işlemler yoksa önce düğünümüz sonra nikahımız olacak :)
Dudu dedi ki…
birth certificate de isimizi gormustu bizim bi de evet tabii bekar kagidi sart. zor isler valla ben de cok ugrasmistim. kolay gelsin :)
Zeynep dedi ki…
Çok teşekkürler. Hele ki insanlık dışı çalışırken daha da zor. Ama yapacağız inşallah :)

Popüler Yayınlar