Öylesine

Saçı güzel olmuş. Biğendim.
Bu aralar herkes bana cildimin çok iyi gözüktüğünü söylüyor. Sigarayı bırakalı 1 aydan fazla oldu ve 20 güne yakındır da neredeyse her gün yoğurt yiyorum. Bunların etkisi diye düşünüyorum. Bir de pek sıkıntı yapmıyorum bu sıra hayatı. Cipralex etkisini bu kadar çabuk göstermemiştir sanırım, ilaca tekrar başladık da geçenlerde. O zamandan beri iyiyim ama, yıldönümü sebebiyle depreşmiştim o sıra sanırım. Neyse bir süredir iyiyim ve böyle devam etmesini diliyorum. Allah'ım lüffen.

Dün akşam kardeşimin erkek arkadaşı için veda yemeği vardı. Askere gidecek de. Benim minik kuşum çok güzel organizayon yapmış sevgilisine. Galata köprüsünün sağ tarafında Akın Balık var, oradaydı organizayon. Böyle çay bahesi kıvamında, asmalar altında, oldukça keyifliydi. Akın Balık'ı tavsiye ederim, salakş mekan sevenlere. Birazdan üşenmezsem bir kaç resim eklerim Akın Balık'la ilgili. Bu sıra çok enerjisizim, daha doğrusu kendimi hasta olmak sınırında hissediyorum. Sebebiyse tabi ki klimalar. Yaaz geçti ve ben of bitsin sıcaktan öldüm diyemedim bir gün. Hiçbirşey anlamadım koca yazdan desem yeridir, inanın bana.

İşler yoğun ve ben kendimi veremiyorum nedense. Klimadan kaynaklı bu durumum sebepli diye düşünüyorum. Ya da New York heyecanı başladı belki de :) Aman kıçınızı kaşıyın da bir aksilik olmasın, nazar değmesin, biliyorum herkesin gözü var :)

Zeynuş doğurdu bu arada, Kaya isminde bir oğlu var. Artık düğün fasılları neredeyse bitti. Artık doğum fasılları başladı hatta çocukların doğum günleri bile başladı. Geçen gün sevgilim düğünün Almanya'da olması ile ilgili bir şey söyledi. Dedim ki senelerdir giyindim süslendim, elbisesi, saçı, makyajı, ayakkabısı, çantası, altını, düğün düğün koşturdum. Vallahi olmaz, (i) o altınları geri almam lazım :p (ii) herkesin de benim için süslenmesi lazım :)

evlenmiyorum anam heycan yapmayın, daha teklif vs yok sadece dilimize vurmuş durumda. Bu sıralar onda kalıyorum zaten hep. O zaman sorun yok. Onda kalamayınca heyheyleniyorum ben iki ev arasında git gel yoruyor beni, bir de özlüyorum :(

Bir şiirler bitirmek isterdim ama aklımda hiç yok vallahi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bi düğün orda bi düğün burda olsun :)
kimsenin hatrı da kalmasın!
Hulya

Popüler Yayınlar