Bekarlığa Veda Partimiz

Ne kadar çok şey var size anlatacağım. Ve ne kadar az zaman. Öncelikle sevgili Hülya'm sayesinde Ebru Hanım'ı keşfettim. Hemen detayları vereyim. Ebru Ceylan Çap tekstil tasarımcısı. web adres http://www.bekarligavedapartisi.com/ blog adresi http://primarimadancocukcabirdunya.blogspot.com/ e-mail adresleri: ceyturcap@gmail.com bekarlıgaveda@gmail.com info@bekarligavedapartisi.com
Ebru Hanım bana aşağıdkai t shirtü İrem için yaptı. Yalnız kalp ve bride yazısı fuşya oldu. Ebru Hanım bütün detayları sizin istediğiniz gibi yapıyor. İstediğiniz resmi, istediğiniz yazıyı, istediğiniz materyale yapıyor. İrem ve diğer insanlar çok çok beğendi.Bu arada resmini çekmeyi unutmuşum ama bir de peçete yaptırdım İrem'e. Der Die Das'a yemeğe gittik bu arada. Gökçe'nin yaptığı duaklarımızla oturduk :) Ebru Hanım corpus bride'i çizdir, fuşya kelebekler falan, üzerine de "İrem Game Over" yazdı. ve tarih tabi ki. çok ince ve herkesin hastasi olduğu bir detay oldu. tabi ki kimse kullanmaya kıyamadı ve herkes sakladı peçeteleri. çok hoş bir jest haberiniz oldun. Bu arada Ebru Hanım peçeteleri pembe bir şeyle sarmış. hani gelinler bacaklarına takarlar ya beyaz. onun fuşyası. irem kotunun üzerine taktı. çok hoş bir detaydı and also hot ;)
Kendime de aşağıda gördüğünüz t shirtü yaptırdım. Ebru Hanım'ın ellerine sağlık. Ebru hanım'da ayrıca kına gecesi için de aşağıda göreceğiniz gibi aksesuarla mevcut. kendisi bir hazine söylemedi demeyin.
yeni siparişlerim de bugün gelecek. geldiğinde paylaşırım sizinle.
Yemekten sonra biz şu halde X Large'a gittik. X large da neresi demeyin. Kallavi sokaktaki gay bar.
Ne kadar çok ve çılgın eğlendiğimizi anlatmam mümkün değil. zaten alemin ağzı torba değil büzesin biz çok masum eğlendik ama herkes anlamıyor bunu. kocasını aldatır ama ev hanımı gibi takıldığı için namusludur ama biz aşağıdakileri izlediğimiz için aaa tu kaka oluruz. Neyse siz hayal edin işte :)

X Large kesinlikle gidilesi bir yer. Ortam şahane. Yeni edindiğimiz bir görgü kuralı. Ellemek bahşişleymiş :) Giriş 25-TL. Herkese çok çok tavsiye ederim.

Yorumlar

nily21 dedi ki…
hahaha süpersiniz :))) ya Ankara'da var mı böyle bir yer..bilen haber versin !!!
Primarima dedi ki…
Öncelikle teşekkür ederim, benim içinde sorunsuz sakin isteklerini açık ve net anlatan biri ile çalışmak zevkdi.
Bir blogger daha tanımak ayrıca bir zevk üstelik.
Gelelim geceye...bir çok gelin adayı ve arkadaşı ile çalıştığımdan sebep biliyorum ki genelde evde yada minik cafelerde en fazla barda kutlanılıyor bekarlığa veda geceleri ...tabi hamamda dahi kutlayanlar var.
Fakat bir gay barda kutlayan varmıydı hatırlamıyorum.
Bence süper!!!
Bırakın konuşan konuşsun.
Erkeklerin bekarlığa veda gecesi kutlamalarından sonra kızlarınki her halükarda gayet masum :))))
EMİNİMKİ ÇOK EĞLENDİNİZ.

SEVGİLER :))
Adsız dedi ki…
Bekarlığa veda organizasyonunun sahibesi olarak belirtmeliyim ki her şey mükemmeldi.
Tabi gecenin kahramankarı da çok sevgili canım arkadaşlarım Zeynep ve Gökçe.
İkisi de benim için her şeyi düşünerek geceyi benim için unutulmaz bir haline getirdiler.
Gecenin sonunda kolyem, saatim, Zeynuş'umun yaptırdığı pembe jartiyer askısı kayıptı maalesef:(
Ayrıca Gökçe'ciğimin yaptığı duvaklardan iki tanesi de X Large'da biri bulup tanesini 10 TL'den satmış.
Çok eğlendik çooook...:)

İrem
Ayca Karaoglan dedi ki…
Tasarımlara bayıldım!!! :) Ne kadar eğlendiğiniz tahmin edebiliyorum valla çok özendim hehe :)) Gelin'e sonsuz mutluluklaaarrrr :)

Popüler Yayınlar