Erol Albayrak'ın Sirkteki Defilesi

Anne bu abla çok süslü Niyalimi hatırlarsınız. Kendisi sayesinde dün akşam kardeşcaazımla Erol Albayrak defilesini en önden şereflendirdik.
Dünya bir toz bulutuydudan başlarsak eğer, kardeşimin abla ben çıkıyorum lafına güvenerek ofisten çıktım. Vakit biraz erken olduğundan G-Mall'daki Num Num'da yemek yiyeyim bari diyerekten önce oraya gittim. İçerideki herkes çok spor, ben de mini etekli bir süslü olduğumdan ilkin paltomu çıkaramadan oturdum bi süre. Sonra baktım olmayacak kıçım kıçım soyundum. Bu arada içerideki herkes bir vesileyle ünlü kişiler.
İlk girişte motor kıyafetleri ve kaskıyla tombul bir dizi oyuncusu adamı gördüm. Ama adını bilmiyorum. Sergen Yalçın'ın eski manitası Aslı'ya, Aslı diye seslenip bye deyip çıktı o sıra. Bu Aslı niye haa ünlüdür bilmem. Bizim sporda gördüm geçen gün o upuzun saçlarıyla spora girdi baktım sonradan topladı Allah'tan. anlamıyorum ben bu yeni nesili sporda da nasıl süslü olmaya kasabiliyolar. Ama çok ince kız Allah için. Bel kalça oranı beni biraz hasetletti ne yalan söyliyim.
Neyse bi süre sonra Aslı'nın yanına yine bizim spora gelen gençlik dizilerinde oynayan adını bilmediğim bir kız geldi. O da böyle zaten beyaz tenli, çok beyaz pudra sürmüş mermer gibi geldi. Hepsinin burnu ne kadar düzgün anam. Neyse ben böyle karnımı içime çeke çeke oturup koca bi tabak tortellini yedim. O arada yeni kitabım Justine'i okudum.
Bu arada Erdil Yaşaroğlu ve sevgili geldi. Aslı'nın yanına gelen oyuncu kızla selamlaştırlar. O sıra Erdil'in sevgilisinin adının Begüm olduğunu duydum. Tip tanıdık geliyo bi yerden ama çıkaramadım. O kız da güzel, zayıf ve güzel burunluydu :( Kızın adı Begüm Kütük'müş google'ladım şimdi. Neyse bu arada kardeş yok hala ortalıkla ben bari gideyim artık kokteyle dedim canım sıkıldı çünkü.
Kokteyle gittim girişte sağda konuşlandım. Vestiyeri en son çıkarken gördüğüm iyi oldu. Montum bir elimde diğer elimde çantam tek başıma göbeğimi içime çeke çeke tek başıma dikelip iki kadeh şarabı devirdim orda.
3 tane türbanlı kadın vardı değişik bir enstantene olarak. İlk defa böyle bir eventte gördüm kendilerini. Türbalı bir okuyucum var ayrımcılık yaptığımı sanmasın sadece değişik geldi.
En çok ilgiyi Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çekti bu arada ne varsa.
Bu arada kardeşim defile vaktinda ancak yetişti. Ben de Elif'le artık bu son planım olsun diye söylenip durdum ama gene affettim onu :(
Neyse bu defileyi organizasyonunu beğendim çünkü herkes oturdu, kimse ayakta kalmadı. Hengame olmadı. İyiydi yani. Yalnız kokteyldeki şaraplar çok kötüydü.
Olay bir sirk çadırında geçiyor. Aşağıdaki resimlerde de göreceğiniz üzere.
Bu arada bu ayki Elle dergisinde röportaj yaptıkları bir kişi vardı.Hollanda Basın ve Kültür Ateşesi Daniel Stork. Belli röportajı yapan kadının bile dibi düşmüş adama. Neyse adamı biz çok beğenmek değil de Doğan Apartmanındaki evinde verdiği müthiş partiler için bellemiştik kardeşimle. Biz de gitsek keşke tanışsak şu anla da diye.
Neyse oturmuş beklerken bu ve manitası girdi içeri. Manitesi aynı benim gibi bi şey. Nerden bulurlar böyle adamları anlamam ki. Neyse dediğim gibi adam öyle ekstra hoş bi adam değil ana düzgün bi tip sonuçta. Ben arkadaşım olsun isterim kendisi mesela. Ev partisine gidelim, kendisinin sosyal kişiliği ile eventten evente gezelim gibi.
Velhasıl biz onu sadece gördük tabi tanışmadık yok bir sonraki ev partisine de çağırmadı yani bizi.
Şu aşağıdaki ayaktaki kalabalığın arkadasında Cemil İpekçi ve Kibariye'nin kocasına benzeyen sevgilileri oturuyordu. Yanlarında da Vural Gökçaylı olduğunu tahmin ettiğim bir adama. Türk basınıyla tek ilgim Kelebek ve Günaydın'la sınırlı olduğundan ancka bu kadar magazin bilgim ne yapayım.
İlk Çağla Şikel çıktı. Sonra da bir daha çıkmadı zaten. Henüz doğum kilolarını pek verememiş ama yine de bayaa iyi gözüküyordu.Sirk olduğundan böyle gösteriler de vardı tabi.
Şu kadın bazı mankenlerden daha zayıftı. Hayır kadın anormal zayıf değil bizim mankenlerin bazıları bildiğin tombiş.
Tuğçe Kazaz insan değil. Gerçekten. Podyumda aurası, havası bu kadar iyi bir Türk manken görmedim daha önce. Vücut tek kelimeyle süper. Bravo kendisine. Bu arada Ece Sükan ismi geçmesine rağmen yoktu. O şimdi kendini bi halt sanıyo a bunların yanında bi şeye benzemeyeceği için hasetinden çıkmamıştır kesin.
Yüksel Ak yeni doum yapmış galiba bacaklar inceydi ama üst taraf biraz tombiş geldi bana. Hande Subaşı iyiydi. Özge Ulusoy idare eder. Bir sarışın kız vardı o da iyiydi.
Kreasyon ilk başta çok tırttı da sonradan çok çok beğendiğim parçalar oldu.


After parti de 15-20 dk ancak durabildik, pek beğenmedik yani. acayip sigara dumanıydı ve aranan genç bir kitleden başka geriye bir şey kalmamıştı. Biz de evimize döndük.

Yorumlar

Selma (turuncugezegen) dedi ki…
ne renkli bir hayatin var yaw :))) ne güzel anlatmışsın.. gülümsedim durdum okurken..
Adsız dedi ki…
yazı çok güzel ama resimler çok kötü.Aşağıda linkini verdiğim konudan biraz resim alıpkoyun da bu kadar yazdığınız boşa gitmesin :)

http://www.gecce.org/forum/showthread.php?t=198318
makbule dedi ki…
ellerine sağlık erolcum gene harikalar yaratmışsın canım makbule

Popüler Yayınlar