Fado dinlemek isteyenler biletixe

Cada de Fados (Fado Evi). yarın akşam gideceğim sanırım. eğer siz de gitmek isterseniz http://www.biletix.com/event.htm?id=KLC25
"Carlos Saura'nın Fados filminde yer alan Portekiz'in en ünlü seslerini arka arkaya seyredeceğiz. Filmin muhteşem atmosferini yansıtan görseller sizleri Portekiz'e Fado'nun yapıldığı büyülü yerlere götürürken duygulanacak, aşık olacaksınız!" diyor Biletix. I'm pretty sure about that.
Hatta şimdi biletimi aldım yarın gidiyorum :)
ayrıca ben gidemeyeceğim ama cumartesi gecesi için bunu da http://www.biletix.com/event.htm?id=KLPI2 tavsiye ederim size. annemler burda olmasa giderdim yani ben.
Haftaya çarşamba da grubu ayarlayabilirsem şuna http://www.biletix.com/event.htm?id=KBAR3 gitmek istiyorum. Babylon'da iş çıkışı oldies...
Size bahsettiğim tiyatro hakkında da burdan http://www.biletix.com/perfList.htm?id=772&pst=EVENTGROUP bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

turuncu dedi ki…
Çooooooooook kıskandım :P Madem öyle bu akşam eve gidince Amalia Rodriguez dinlerim ben de.. Alırım elime bir de drink.. Blues havasında olacak ama zaten Fado da Portekiz arabeski değil mi sonuçta ;)

Popüler Yayınlar