27 Temmuz 2009

doğranmış dondurulmuş soğan

bilmeyenler varmış o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. yemek yapmanın en zor kısmı soğan doğramaktır bilirsiniz. işte yemekler için soyulmuş ve küçücük doğranmış dondurulmuş soğanlar var. atın dondurucunuza bir paket. inanın çok kolaylaşıyor ve çabuklaşıyor yemek yapmak.

2 yorum:

izlem dedi ki...

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.Ne kadar süre saklayabiliyoruz bu soğanları.Bozulmaya yüz tutmuş soğanlarımı doğrayıp , 5 paket soğanı buzluğa attım da :) Teşekkürler..

Zeynep dedi ki...

İlginiz için çok teşekkürler. Açıkçası bilimsel bir bilgim yok bu konuda ama deneyimlerim şunu gösteriyor ki ne zaman renk koyulaşmaya başlarsa atın. hele koku başlarsa geç bile kalmışsınız. Hazır almak yerine evdekileri toptan doğrayıp dondurucuya atmak da iyi fikir valla teşekkürler katkınız için. Bakalım sizinkiler ne kadar dayanacak siz de bizimle paylaşın olur mu?