Burt's Bees

Burt's Bees'i seneler önce bir dergide Scarlet Johansın'ın lipsticki olarak gördüm. Google'ladım (siz de bakın http://www.burtsbees.com/ )baktım ürünler doğal malzeme çok da güzel şeyler var. Hemen bir kaç seçmeceyi sipariş verdim USA'dan gelecek olan Mayıs 2006'ya ondan sonra da bağımlısı oldum.
Shea Butter Hand Repair Creme (http://www.burtsbees.com/natural-products/hands-feet-hand-moisturizers/shea-butter-hand-repair-creme.html) el kremidir, kokusu kimisine garip gelir ama ben hastasıyım. elleri yağlı yağlı da yapmaz. Senelerdir kullanıyorum çok memnunum.
Almond Milk Beeswax Hand Creme (http://www.burtsbees.com/natural-products/hands-feet-hand-moisturizers/almond-milk-beeswax-hand-creme.html) Londra'dan el seyahat kiti almıştım onun içinden çıktı. Yeni kullanıyorum ama beğendim.
Beeswax & Banana Hand Creme (http://www.burtsbees.com/natural-products/hands-feet-hand-moisturizers/beeswax-banana-hand-creme.html) Bu bana vıcık vıcık yağlı geldi kullanamadım. Annemin cildi çok kuru olduğu için ona verdim, o memnun kaldı.
Lemon Butter Cuticle Creme(http://www.burtsbees.com/natural-products/hands-feet-hand-moisturizers/lemon-butter-cuticle-creme.html) işte hastası olduğum ürüm. 3 senedir aralıksız kullanıyorum. hep çantamda. manikür süresini uzatıyor. ojeye zarar verimiyor. on numara ürün hastasıyım, şiddetle tavsiye ediyorum.
bir de bu adamlar çok dürüst, ürünlerin üzerine % 98 doğan falan diyolar hani öyle tamamen doğan olmayınca da kandırmıyolar insanı.
Honey Lip Balm (http://www.burtsbees.com/natural-products/lips-lip-care/honey-lip-balm.html) bunu kullanıyorum. güzel. çok bir özelliği yok. bir de bazı bal kokulu ürünlerin kokusu bana eşek boku kokusu gib gelir. hani ilkokulda üzerinde arı resmi olan kokulu silgiler vardı. aynı onların kokusu işte. sevmem ben o kokuyu. ama sevenler de var. teneke kutu içinde beeswaz olanı var o daha guzel ama tenekeden sürmek zor onun normal sürmeli olanını tavsiye ederim işte. kokusuz o güzel nemlendiriyor.
Resimlerini, isimlerini bulamadım ama rujları var böyle kavunlu, çikolatalı falan. ben bunlar kavun, çikolata kokuyor sanmıştım alakası yok. alacaksanız renkleri için alın. ben rujlarındna çok memnunum ama. Bir de cam küçük kutu içinde olan çilekli vs lip balmları var onlar da güzel ama sürmesi zor birazcık.
Coconut Foot Creme (http://www.burtsbees.com/natural-products/hands-feet-foot-care/coconut-foot-creme.html) Bunu da uzun süredir kullanıyorum. muhteşem kokuyor ve ayaklarımı en güzel nemlendiren krem (kusura bakmayın norveçli balıkçılar). yalnız çok yağlı ayağınız terlik çinde kayar, yerleri yağlı yağlı yapar. o sebeple sürünce çorap giyseniz daha iyi olur.
Gelelim bu ürünleri nerede bulacağınıza; web sitesinden adreslerini bulabilirsiniz bir kere. Türkiye'de Harvey Nichols'da vardı ama artık HN Demsa'ya geçince anlaşmaları bitmiş. Yani artık yok.
USA'daki drugstorelarda rahatlıkla bulabilirsiniz. İngilitere'de boots'ta var ama ürün çeşitliliği fazla değil. başka nerelerde var bilmiyorum. balangıç olarak el ve ayak kitlerini almanızı öneririm. oradaki farklı ürünleri deneyerek hangisinin size uygun olduğunu anlayabilirsiniz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Burt's Bees tekrar Türkiye'de Boyner ve çeşitli eczanelerde satılmaya başlanmış.
Adsız dedi ki…
evet sanırım boyner'de ben de gordum, kozmoklinik isimli bir firma getiriyor, adamlar işi biliyor anlaşılan
Zeynep dedi ki…
hadi yaaa bakayım ben de o zaman çok mutlu olurum vallahi varsa. tatilde de iki kez gittim ama bakmamışım, görmemişim. varsa kesinlikle tavsiye ederim size.

Popüler Yayınlar