Ketum kadinlar, instagram ve digerleri

Iki hafta once kadar Istanbul'da hava o kadar guzeldi ki ben burda gercekten bunalima girdim.
Bu arada Stockholm'e yarin gitmeyr karar verdik.
Neden bunalima girdim? Instagram olsun facebook olsun Allaam herkesler ne kadar egleniyor falan filan. Gecen gun Dudu da bunun uzerine yazdi hislerime tercumen oldu. Aradan bieaz gecti boyle zaten bu aralar asabiyim aldim instagrami elime basladim milleti unfollow etmeye. Boyle kendimi ne kadar cirkin, sisko, bedbadht hissettiren insan varsa unfollow ettim. Hissettirmeyenleri de ettim gerci. Sadece arkadaslarimi biraktim. Bir iki de cok takip etmek ustedigim insan.
Yeter lan. Simdi ben burdan size oyle bir tablo cizerim ki zannedersiniz ki ben burda barones hayati yasiyorum. Bir kaciniz bunalima girer inanin bana. Ben her zaman bunun tersini yaparim. Nazardan da korkarim cok belli edemem. Annem oldukten sonra zaten iyice insallahci masallahci oldum. Tamam benimki de abarti. Fazla mutrvazi olma oyle zannederler derler. Bende de kedi dotunu gormus yara zannetmis durumuyla drama queenligi karistirir burdan versyansinlar ederim. Ama aslinda mutluyum. Hem de cok. Ve de cok guzel bir hayatim var. Ama mukemmel degil. Mesela artik manikurlu guzel tirnaklarim yok. Istanbul'u ve tum sevdiklerimi cok ozliyorum. Tercimi burada olmak olmazdi yani elimde olsa. Oyle ya da boyle ben mutlu olmayi seciyorum. Mutlu olmak bir secimdir cunku.
Neyse cok uzattim, bir de bir tip insan grubu varki bunlar da kocasiyla bosanmak uzeredir ama sanirsinki kadin mukemmel hayata sahip. Sen de evde bitancik kocanin agzina micarsin niye onun kocasi gibi degilsin diye. Ben yapmiyorum oyle seyler ben cok akillandim seneler icinde ama eski manitalara yaptim mi yaptim vallahi
Sana arkadasim diyen insan ac geziyordur ama soylemez. Herkesin metabolizmasi hizli masallah. Bir benimki yavas.
Herkes cok mutlu anam. Biktim ben bu insanlardan. Bunlar sosyal medyadan once de vardi. Sosyal medya sayesinde daha az samimi oldugumuz insanlari da gormus olduk. Yahu bir insan sabah aksam niye cocugunun resmini cekip paylasir. Neden karisini yatakta uyurken paylasir cumle alemle. Tamam Turk krosu/macosu da olmayalim ama biraz mola lutfen.
Velhasil derdini anlatmayan ketum karilara, hayatini farkli gostermeye calisanlara buyuk kilim.
Oyle iste. Stickholm'le ilgili de tek kelime yazmadiniz alacaginiz olsun. Ben buldum zaten bi de kocamij kuzenlerin biri zaten Vogur Fransa bilmem ne falan fotograficisi zaten su o bizi en guzel yerlere goturur. Yuzumde dalga gecer komik ifadeyle yaziyorum bunu ama dogru valla. O kizim babasi da yani Ale'min enistesi oluyor o da profesor. Hem de Kur'an'i ilk defa Isvec'ceye ceviren insan. Ama alemin butun bu yaptiklarinin bana bir faydasi yok tabi ama istesem bunlari boyle sanki benim meziyetimmis gibi ovune ovune anlatirim. Ahhh ne mukemmel akrabalarimiz var. Ustelik hepsi de aristokrat. Neyse daha fazla antipatiklesmeden uyuyayim ben biraz. Daha bavul yaocam of. Hic oyle trendy yerlere de gidesim yok ayrica fotografci kuzenle zira 56,5 kiloyla girebildigim pantolon sayim ikiye dustugunden ve de hava cok soguk olacagindan insan icine cikasim yok. Kicim kicim kenardan kimselere gozukmeden gezip geleyim ben.

Yorumlar

Soylediklerinin hepsine katiliyorum. Milletteki havayi, afra-tafrayi gorunce aklim sasiyor. Beni en cok uzense, cagimizda egitimin, bilginin, gorgunun onemsiz gibi hissettirilip, gosteris ve tuketimin on plana cikarilmasi.
Adsız dedi ki…
Kiyamam ben sana yaaa valla yok oyle kimsenin super hayati;) asil ben sana ozeniyorum ohh mis diyorum;) benim icin de gez toz..ha bu arada dikkat etmeme ragmen yilarin 50 kilosu ben kaldi 57! Uykusuzlugu saymiyorum artik zaten..hep yorgun ve yasliyim..yine de hayat cok guzel:) ozledim seni opuyorummm, kocaya selamlar...aylin
ahu dedi ki…
ya sana canı gönülden katılıyorum. insanlarda ki bu paylaşımcılık-teşhircilik nereye kadar böööö geldi.
kimsede mutsuz yada üzgün-kızgın değilmi yada en basiti normal-sıradan.

Popüler Yayınlar