Londra Rehberi - 3 - Fortnum&Mason

İşte size dünyanın en güzel mağazalarında biri. Ne kadar enterasandır ki bu mağazayı bilen çok az insan var. Halbuki sırf bakınmak için bile gidip gezilesi bir mağaza burası. Picadilly Street üzerinde, Royal Academy'nin tam karşısında bir çok katlı mağaza burası. Dışarıdaki vitrin tasarımlarından birini aşağıda bulabilirsiniz.
İçeride neler var. Giriş katta bir restaurant, dünyanın bütün çayları :) (ben her gittiğimde aşağıdaki yasemin çayından alıyorum), reçeller, çikolatalar, şekerler vb... Alt katta ise şarap peynir vs var. gurme katı yani. o katta da bir restaurant var çok emin değilim.Bir üst katta ise ev eşyaları var. aşağıda gördüğünüz porselen çay takımının hastasıyım. gidip gelip bakıyorum. bunu bana çeyiz yapacak bir koca istiyorum.


Bir üst katta ise kozmetik, çocuk giyim/oyuncak, bayan iç giyim, çanta, aksesuar vs. burdaki koton dün beyaz geceliklerin hastasıyım ama 200 pound :(
En üst katta ise kartlar, hediye paketleri, kitaplar falan var. Ben henüz çay dışında bir alışveriş yapabilmiş değilim ama gezmek için bile gidilir. Şiddetle tavsiye ederim.
PS: Longchamp siyah çantamın uzun askılısını alıp almamayı çok düşündüm. Aynısı diye vazgeçtim ama almadığım için pişman oldum sanırım. Evet oldum. Ühüüüü :(

Yorumlar

KRİSTAL KÜRE dedi ki…
pek severim kendilerini :)
Adsız dedi ki…
Longchamp'ler daha mı ucuz ki burada?? ya da daha uygun fiyatlısını nerden bulabiliriz biliyor musun?? =D
Adsız dedi ki…
valla ben gittiğimde öyledi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidişte de uygun fiyata alabilirsiniz. Üstelik bazı kartlara taksit bile var biliyosunuz.
Zeynep

Popüler Yayınlar