Haftasonu Ne Yapsam

Ben bu haftasonu İstanbul'da değilim. Ama İstanbul'da olsam ne yapmak isterdim?
Cuma akşamı evde dinlenmek isterdim ya da bir arkadaşımla Akaretler'deki Der Die Das'ta veya Taksim'deki 8 İstanbul'un terasında veya Tünel'de herhangi bir cafede birşeyler içmek isterdim.
Siz olsanız belki Suadiye'deki Kulis Oda Sahnesi Cafe Theatre'daki "Karım Şov Yapıyor" oyununu izlemek isterdiniz ya da Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Zülfi Livaneli'yi izlemek istersiniz ya da Çubuklu Hayal Kahvesi'nde Teoman'ı izlemek isterseniz. Bunlar benim sizin için beğenebileceğinizi düşündüğüm etkinlikler. Hepsi bu Cuma yani 7 Ağustos gecesi.
Cumartesi günü ise hava çok sıcak olduğu için gündüz havuz dışında herhangi bir aktivite yapamazdım sanırım. Ama ben yaparım derseniz ve İstanbul Modern'e gitmediyseniz İstanbul Modern'deki kalıcı sergileri gezip varsa geçici sergilere de bakıp arada acıktığınızda veya yorulduğunuzda veya gezmeyi bitirdiğiniz İstanbul Modern'in o muhteşem manzaralı cafesinde yemek ve içmek faaliyetinde bulunup güzel bir yaz günü geçirebilirsiniz. Hem serin, hem manzaralı hem de sanat dolu.
Akşamsa Kuruçeşme Arena'daki Ajda konserine gitmek için ölürdüm. Konser saat 21:00'de. Öncesinde Suada'da veya Aşk Cafe'de yemek yiyebilir veya birşeyler içebilirsiniz. Yok bu konser beni kesmedi daha da alemlere akarım derseniz yakın olması sebebiyle Reina, Sortie veya Anjelique'de devam edebilirsiniz geceye.
Yok ben Ajda sevmem derseniz yine Suadiye Kulis Oda Sahnesi Cafe Theatre'de "Herkes mi Aldatır" adlı oyunu izleyebilirsiniz. Ya da Nuteras, Joke Preskatorya diğer alem alternatifleri arasında.
Pazar sabahı Sakıp Sabancı Müzesi'nde Kent Mete Trio'yu izlemeye gitmek isterdim. Biliyorsunuz Kahvaltıda Jaz etkinlikleri yine başladı. Yok jaz beni açmaz derseniz cumartesi günü için önerilerimi yapabilirsiniz. Bu arada hangi havuza gideyim bilemedim derseniz onu daha önce yazdım biliyorsunuz, oradan faydalanabilirsiniz. Hava çok sıcak olmasa uzun süredir hayalim Sultanahmet'te bir gün geçirmek veya Galata, Galatasaray, Cihangir, Çukurcuma ekseninde bir gün geçirmektir. Sokak aralarında yeni dükkanlar ve cafeler keşfetmek, güzel fotoğraflar çekmek için. Yok ben gündüz evimde otururum akşam ne yapsam derseniz Fenerbahçe'deki True Blue'da Malibu Beach Parties varmış. Suadiye Kulis Oda Sahnesi Cafe Theatre'de "Bir Delinin Hatıra Defteri" adlı oyun varmış. Kuruçeşme Arena'da Mario Frangoulis & Friends'i izleyebilirsiniz veyaaa Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde Senfonik MFÖ'yü dineleyebilirsiniz ki İstanbul'da olsam yapacağım kesinlikle bu olurdu.
Not: Bütün etkinlikler hakkında Biletix'ten bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

selma dedi ki…
Nacizane bir önerim olacak haftasonu için :) biz geçen pazar Hülya ve Derin'le yaptık, pek bi memnun kaldık.. Boğaz'da Yüzme Turu.. Erkenden tekneye binip Boğaz'dan Karadeniz'e doğru yol alırken kahvaltınızı yapıp, Anadolu Kavağı'nı geçtikten sonra bir koyda demir atıp, yüzebiliyorsunuz.. Manzara muhteşem, su inanılamayacak kadar temiz ve güzel.. Şehirden kaçmak ama çok da uzaklara gitmek istemeyenlere duyurulur :) www.yuzmeturu.com
Adsız dedi ki…
Süpersin Selma Abla. İşte herkesten böyle yorumlar bekliyorum. Ben bloga sadece kendi deneyimlerimi yazacağım için bahsedemedim bundan ama sizn katkılarınız çok öenmli ve güzel. Çok teşekkür ederim.
Zeynep

Popüler Yayınlar