Ergene Uzunköprü Köftecisi

Diyelim ki Beşiktaş semt pazarına gittiniz. Ya da Beşiktaş evlendirme dairesine. Ya da işyerini Beşiktaş, Maçka, Nişantaşı civarında. Çok acıktınız. Şööyle güzel bir köfte istedi canınız. Yanında da halis Uzunköprü köftesi. Gideceğiniz yer "Ergene Uzunköprü Köftecisi". İnanın bana. Ömrünüzün en güzel köftesi. Bakın beni tanıyanlar bilir, sırf arkadaşımın diye kötü olan birşeyi asla övmem. Burası da benim arkadaşlarımın mekanı. Edirne Anadolu Lisesi'nden kadim dostum Haluk ve Ali (nam-ı diğer Çorapçı) tarafından açıldı. Trak Ajans'la girişimciliğe soyunan Haluk ve Ali burada elde ettikleri başarıdan sonra her trakyalı gencin hayali olan tava ciğer veya köfteci dükkanı sevdalarını sonunda bu yıl gerçekleştirdiler. Uzunköprü'de müdavi oldukları köfteci Niyazı'nın köftelerini İstanbul'a ayağımıza getirdiler. Köftelerin lezzeti yaşanmadan anlanmaz. Köfte ustasını gerçekten Uzunköprü'den getirdiler. Salça d abildiğimiz Trakya salçası. Peynir helvası da Uzunköprü'den geliyor ve 10 numara soyliyeyim.
Örnek: Şirket'imizin ofisboylarındna Fatih ile yanından geçerken Fatih'e diyorum ki bak Fatih burası çok güzel mutlaka dene. Bana diyor ki Zeynep Hanım ben biliyorum orayı köftesi çok güzel her geçişimde alıyorum.
Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi.
Bu öğlen Hülya da denedi. Evdeki dondurucusu için de 1 kg aldı hatta. Siz de pimemiş köftelerden alıp eve istif yapabilirsiniz.
Ağzını sulandıysa işte adres:
Nüzhetiye Cad. No: 66 Gülistan Saray apt. Ihlamur Beşiktaş
Tarif: Beşiktaştaki sempt pazarı, Migros ve evlendirme dairesinin orada, pazarın tam karşısında.
Tel: 0 212 227 76 76
Yok ben köftelerinden çok memnun kaldımajanslarından da faydalanamak isterim derseniz eğer;
Trak Ajans
Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı No: 1 Kat: 4/31 Beşiktaş
Tel: 0 212 327 68 07

Yorumlar

Hulya dedi ki…
yummy yum yum !!!
Adsız dedi ki…
cok salladın

Popüler Yayınlar