Böcük Aslı




Arkadaşım böcük Aslı beni bu blog konusunda en çok destekleyenlerden. Daha önce dediğim gibi, ismimi de o buldu zaten. Kendisi benim üniversite yurdundan (Balta 3) arkadaşım. Girişimci bir insan olarak www. evimizinherseyi.com internet sitesini kurdu. Ama asıl bahsetmek istediğim özelliği bu site değil. Bu siteden çok güzel alışveriler yapabilirsiniz o ayrı, özellikle duvar stickerları 1o numara o da ayrı. Ama ben Aslı'nın dekorasyon zevkinden bahsetmek istiyorum. Ahan da bu da blogu
http://www.evimizinherseyi.com/blog/ Blogunda dekorasyon, alışveriş, tasarım vs gibi kendi bildiği ne varsa sizinle paylaşıyor. İlk evi Dragos'taydı. Valla kimse gücenmesin gönül koymasın evlenen arkadaşlarım arasında en güzel ve zevkli döşenmiş ev onunkiydi. Üstelik herhangi bir profesyonel yardım almadan. En azından benim zevkime en çok hitap eden ev onunkiydi. Sonra Aslı yukarıda resimlerini gördüğünüz Moda'daki evine taşındı. Yalnız o Dragosta'ki evin küçük tuvaleti ne güzel olmuştu yaw.
Mevcut durumda ve gelecekte focuslandığı ana iş dekorasyon, ihtiyacınız olması halinde blogundan ve web sitesinden ulaşabilirsiniz. Ya da benim aracılığımla. Aslı hadi bana kitaplık bulalım cicim.

Yorumlar

Hulya dedi ki…
muhteşemmmmmm bayıldım Aslı'nın evine yaaaa.... kendi evimden tiksincem o olacak bööööö........
Aysosh dedi ki…
aslııı biiziii evineee çağırrr :)
ben de bayıldım walla!
Aslı Gökdere dedi ki…
Aşk olsun:) siz isteyin de yeterki ... en yakın zamanda bir program ile sizi bize bekliyorum sekerler....

Popüler Yayınlar